O nama

O nama

Ko smo mi?

Firma AIKOM d.o.o. je nastala iz porodične radionice SZR KVALITET iz Dublja kod Trstenika. Naše preduzeće je najpoznatiji proizvođač mlinova sa kamenovima za mlevenje mineralnih sirovina i linija za proivodnju mašinskog maltera i lepka.

Koristeći dugugodišnje iskustvo i kvalitet u proizvodnji mašina i opreme, a poštujući porodičnu tradiciju, stvorili smo mogućnost da Vam pomognemo u rešavanju i pronalaženju rešenja vaših zahteva koji se odnose na projektovanje i izradu postrojenja za završne radove u građevinarstvu, u prehrambenoj industriji, mlinova i čekićara, mešalica i ostalih mašina i linija prema zahtevima klijenata.

Naša misija

Naša misija je da jakom poslovnom strategijom, kroz širok dijapazon visoko kvalitetnih proizvoda i kompleksnu uslugu, kao i prilagođavanjem individualnim zahtevima i savetovanjem, ponudimo klijentima najbolja rešenja.

Aikom d.o.o. stvara dodatu vrednost pružanjem kvalitetnih usluga servisa za sve svoje proizvode.

Želimo da zadržimo posebnost po kvalitetu proizvoda, i jedinstvenost po brzoj usluzi.

Hoćemo da budemo sinonim uspešne i odgovorne kompanije.

Naša vizija

Vizija nam je:

  • da u svakom trenutku zadržimo epitet moderne, inovativne i efikasne kompanije, koja nudi proizvode najvišeg kvaliteta u oblastima u kojima radimo, kao i da doprinosimo višem kvalitetu života potrošača.
  • da svojim zaposlenima priuštimo stimulativno radno okruženje, da ih motivišemo i inspirišemo da postignu željene rezultate i ostvare svoje poslovne ciljeve;
  • da kao društveno odgovorno preduzeće pomažemo, učestvujemo i angažujemo se za dobrobit zajednice na različite načine.